Globaal genomen kost een website u een bedrag dat gelijk is aan een gemiddelde van € 125,00 per pagina. Dit bedrag is echter maar een richtlijn want e.e.a. is afhankelijk van diverse factoren. Denk daarbij aan de kwaliteit en de hoeveelheid van de door u aangeleverde content.
Uw wensen aangaande het ontwerp, layout en interactieve functionaliteiten zoals nieuwsbriefmodules, forums, contentmanagementsystemen enz.

Ook voor administratieve dienstverlening hanteren wij dezelfde uurtarieven als voor vormgeving en het vervaardigen van drukwerk.

Stichtingen - Nonprofit-organisaties - en Verenigingen komen wellicht in aanmerking voor een gereduceerd tarief!
Valt u in bovenstaande categorie neem dan contact met ons op zodat wij deze mogelijkheid met u kunnen bespreken.

Indien verzorging van een domeinnaamregistratie en/of hosting is gewenst, wordt dit door de zorg van Sites4less voor u geregeld. Ook daar heeft u geen omkijken naar. Wij stellen zelfs de email eventueel persoonlijk voor u in. Kijk op de hosting pagina voor verdere info.

Voor diensten buiten een servicepack-overeenkomst en/of uitbreiding van door ons opgeleverde website's of content vernieuwing op adhoc basis brengt Sites4less u een uurtarief in rekening van € 62,00 per uur. Met een servicepack bent u goedkoper uit. Het uurtarief binnen een servicepack bedraagt € 55,00 per uur.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 

 

 
     
Klik !