Als u besluit met ons in zee te gaan, komen wij als het maar even kan altijd bij u langs voor het doorspreken van uw wensen. Daarna gaan wij voor u aan de slag met het ontwerpen van een basis concept / eerste aanzet. Dit kan zijn het ontwerp van uw logo of huisstijl, het vervaardigen van een complete website of b.v. het ontwerpen van uw visitekaartje.

Dit concept wordt vervolgens met u besproken. Vaak komt u, nu u visueel kunt zien hoe e.e.a. er uit gaat zien, tot aanvullingen of correcties. Geen probleem. Nadat wij deze wijzigingen hebben doorgenomen gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. In dit stadium kan het voorkomen dat wij, al naar gelang de omvang van de opdracht, een aanbetaling van u vragen.

Nadat wij gereed zijn met het definitieve ontwerp, komen wij de website persoonlijk bij u opleveren. In geval van hosting zullen wij u, indien nodig, gelijk helpen met het instellen van uw email, of wij demonstreren het content management systeem (CMS) indien dit onderdeel uitmaakt van uw website. U ontvangt van ons dan ook een op cd-rom gebrand exemplaar van uw website.

Sites4less maakt zijn producten met de nieuwste softwarepakketten welke er op webdesign gebied beschikbaar zijn. Websites opgeleverd door Sites4less zijn dus door ieder professioneel IT bedrijf te onderhouden.

Na oplevering van uw website kunnen wij ook het onderhoud voor u verzorgen.
Met een simpel mailtje kunt u de nieuwe content aan ons mailen en wij zorgen dat dit netjes op uw site verwerkt wordt. Wij verzorgen dit onderhoud tegen een zeer scherp uurtarief.

Nog goedkoper echter is de aanschaf van een
Servicepack. Sinds enkele jaren werken wij met de zeer
voordelige Servicepacks voor goedkoop en snel
onderhoud. Een inmiddels door vele klanten gebruikte
vorm van onderhoud voor hun website.

 

 
     
Klik !